Book et bord on-line

Vælg frit 3 retter ud fra vores 14 tavleretter

Menu:

Rodfrugtesuppe (forret)

Moules frites i hvidvinssauce. (forret eller hovedret)

Escargots i mandle & hvidløg, (forret)

Lemonmarineret kammusling i agurkecreme (forret).

Dagens fisk, rødløg, asparges, svampe, dild, smør (forret eller hovedret)

Stegt foie Gras med syltet pærre og hindbærbalsamico. (forret)

Rørt tatar af kalvemørbrad (forret eller hovedret)

Confit de carnard i svampesauce. (forret eller hovedret)

Lammemørbrad i tomatsauce. (forret eller hovedret)

Braiserede svinekæber med krølle, sødt og surt i egen sky. (forret eller hovedret)

Kalvemedaljon svøbt i serrano, syre, krydderkrokette. Med peber- eller sherrysauce. (hovedret)

Oste, sødt, surt og hjemmelavede kiks. (mellemret/ dessert)

Crème Brûleé (dessert)

Mousse au chokolat. (dessert)

Pære Belle Helene (dessert)

 

 

Du har bordet hele aftenen.

Individuel vin- eller saftmenu til alle retter.

Mulighed for vegetar- og glutenfri menuer.

Vi glæder os til at se jer....

Onsdag til Lørdag

"Helaften med det hele":

Frit valg fra vores apèratif kort, samt  lækker snacks tallerken.

3 retters menu efter eget valg med 3 glas vin- eller saft menu.

Frit valg fra vores aprés kort.

Kr. 850.- alt incl.

Tillige onsdag og torsdag

3 retter uden drikke kr. 500.-

3 retter med vin- eller saftmenu kr. 650.-