Book et bord on-line

Vælg frit imellem retterne på menuen

Menu:

Dagens suppe. (forret)

Moules frites (forret eller hovedret)

Stegte kammuslinger på rodfrugtcreme (forret)

Dagens fisk (forret eller hovedret)

Escargots i mandle & hvidløg (forret)

Stegt foie gras med syltet pærre og hindbærbalsamico (forret)

Rørt tatar af kalvemørbrad (forret eller hovedret)

Cassoulet med confiteret and, svinekæber & krydderpølse (forret eller hovedret)

Lammekrone med skysauce og (forret eller hovedret)

Kalvemedaljon svøbt i serrano med bernaise, syltede svampe og pommes (hovedret)

Oste m. sødt, surt og hjemmelavede kiks (mellemret/ dessert)

Crème brûleé (dessert)

Chokolademousse (dessert)

Tarte tatin med hjemmelavet is (dessert)

 

Du har bordet hele aftenen.

Individuel vin- eller saftmenu til alle retter.

Mulighed for vegetar- og glutenfri menu.

Vi glæder os til at se jer....

Menu

A

Snacks bræt med drinks fra Apèritif kortet. 

145,-

 

B

3-retters menu 500,- 3-retters vinmenu 295,-

4-retters menu 575,- 4-retters vinmenu 395,-

5-retters menu 650,- 5-retters vinmenu 495,-

6-retters menu 725,- 6-retters vinmenu 595,-

 

Nyt menukoncept fra 1. juni. Her har vi kun:

Onsdag & torsdag 3 retter med det hele kr. 950.-

Fredag og lørdag 4 retter med det hele kr. 1150.-

 

Saftmenu ½ pris af vinmenu. Vin glas kr. 115.- Flaske fra kr. 450.- Saft glas kr. 50.-

 

C

Kaffe/the med avec og chokolade eller en drink  fra après kortet til at slutte af med

125.-

 

Helaften med det hele a, b og c

 

3 retter med det hele kr. 950.-

4 retter med det hele kr. 1095.-

5 retter med det hele kr. 1245.-

6 retter med det hele 1395.-

 

 

Enkelte retter:: Forretter kr. 150.- Hovedretter 295.- Desserter/ost kr 125.-