Book et bord on-line

Vælg frit imellem retterne på menuen

Menu:

Dagens suppe. (forret)

Moules frites (forret eller hovedret)

Stegte kammuslinger på rodfrugtcreme (forret)

Dagens fisk (forret eller hovedret)

Escargots i mandle & hvidløg (forret)

Stegt foie gras med syltet pærre og hindbærbalsamico (forret)

Rørt tatar af kalvemørbrad (forret eller hovedret)

Brasserede svinekæber i egen sky (forret eller hovedret)

Lammemørbrad i tomatsauce (forret eller hovedret)

Kalvemedaljon svøbt i serrano med bernaise, syltede svampe og pommes (hovedret)

Oste m. sødt, surt og hjemmelavede kiks (mellemret/ dessert)

Crème brûleé (dessert)

Chokolademousse (dessert)

Tarte tatin med hjemmelavet is (dessert)

 

Du har bordet hele aftenen.

Individuel vin- eller saftmenu til alle retter.

Mulighed for vegetar- og glutenfri menu.

Vi glæder os til at se jer....

Menu

Menu hverdage:

 

Snacks med drink fra Aperitif korten

3-retters menu efter eget valg med vinmenu.

Kaffe/the med avec og chokolade eller en drink til at slutte af med

Kr. 850.-

 

 

Menu weekend (fredag/Lørdag) samt helligdage:

 

Snacks med drink fra Aperitif korten

4-retters menu efter eget valg med vinmenu.

Kaffe/the med avec og chokolade eller en drink til at slutte af med

Kr. 1250.-

 

Ekstra retter med vinmenu + kr. 200 per ret